Webshops

Wij bouwen webshops die verkopen.

01 / Webshops

Onze webshops verkopen.

Wij zorgen voor de perfecte mix van design, gebruiksvriendelijkheid,  snelheid en vindbaarheid, aangepast op jouw doelgroep. Door de webshop te blijven testen zorgen wij voor een hoog conversiepercentage.

02 / Skyrocket jouw sales

Klaar om sales te maken?

Een goede webshop verkoopt. Om een hoog conversiepercentage te bereiken beginnen we met een grondige analyse van jouw doelgroep. Vervolgens passen we het ontwerp van de webshop volledig aan op de benodigdheden van jouw doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat je sales maakt. Veel sales.

03 / Software

Wij gebruiken Shopify & WordPress

Voor het bouwen van onze webshops gebruiken wij Shopify. Shopify is snel, betrouwbaar en gebruiksviendelijk en biedt een enorm scala aan integratie-mogelijkheden. 

04 / Responsive webdesign

Mobile-first design

Omdat 62% van alle internetbezoekers zijn of haar telefoon gebruikt ontwerpen wij onze webshops vanuit het mobile-first principe.

05 / Onze werkwijze

Onze bewezen route naar succes.

01. Kennismaking

Onze samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. We maken kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw ideeën, wensen, en vewachtingen.

02. Analyse

We doen grondig onderzoek naar jouw doelen, doelgroep, de markt waarin jouw bedrijf opereert, en de aanwezige competitie.

03. Planning

In de planfase combineren we jouw wensen met onze analyse en expertise en komen we met het idee voor dé perfecte website.

04. Ontwerpen

Wij zetten het website-ontwerp om in een werkende website in WordPress.

05. Lancering & onderhoud

Na het verwerken van jouw feedback is de website klaar voor lancering! Ook na de lancering van jouw website leveren wij de benodigde support.

06 / FAQ

Antwoord op al je vragen.

Iedere webshop is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Omdat iedere webshop uniek is kunnen wij pas na het kennismakingsgesprek een nauwkeurige planning maken. Onze ervaring leert dat de gemiddelde webshop na 1,5-2 maanden afgerond is.

Bij ons heb je altijd één vast contactpersoon. Zo voorkomen we verwarring en onduidelijkheid.

Wij bouwen onze webshops in Shopify. Shopify is snel, betrouwbaar, en biedt een enorm scala aan mogelijkheden voor integraties met andere software-systemen.

07 / Contact

Let's work together!

Klaar om jouw webshop te laten bouwen? Laten we je ideeën bespreken om te kijken hoe we jouw sales kunnen skyrocketen.

WhatsApp met Rick