Websites

Wij bouwen websites om te groeien.

01 / Websites

Een goede website is alles.

De website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Wij zorgen voor de perfecte mix van webdesign, gebruiksvriendelijkheid, snelheid en vindbaarheid, gecombineerd met indrukwekkende interactieve visuals. Zo helpen we jouw bedrijf om kwalitatieve bezoekers te werven en deze om te zetten in jouw ideale klanten.

02 / Digitale groei

Klaar om online te groeien?

Een goede website laat jouw bedrijf groeien. Omdat de definitie van groei voor ieder bedrijf verschilt, beginnen we met een grondige analyse van jouw doelen en doelgroep. In het designprocess vertalen wij jouw doelen naar een gebruiksvriendelijke en converterende website, volledig afgestemd op jouw doelgroep. 

03 / Software

Wij gebruiken WordPress.

WordPress is betrouwbaar en biedt een enorm scala aan mogelijkheden. Of je nu een strakke start-up website nodig hebt of toch liever de competitie omver blaast met een interactieve website, wij bouwen het in WordPress. 

04 / Responsive webdesign

Perfect op ieder apparaat.

Wij optimaliseren het ontwerp van onze websites voor ieder apparaat. Zo ben je er zeker van dat jouw website er altijd perfect uit ziet. Of bezoekers nu een computer, tablet of telefoon gebruiken.

05 / Onze werkwijze

Onze bewezen route naar succes.

01. Kennismaking

Onze samenwerking begint met een goed kennismakingsgesprek. We maken kennis met jouw bedrijf en bespreken jouw ideeën, wensen, en vewachtingen.

02. Analyse

We doen grondig onderzoek naar jouw doelen, doelgroep, de markt waarin jouw bedrijf opereert, en de aanwezige competitie.

03. Planning

In de planfase combineren we jouw wensen met onze analyse en expertise en komen we met het idee voor dé perfecte website.

04. Ontwerpen

Wij zetten het website-ontwerp om in een werkende website in WordPress.

05. Lancering & onderhoud

Na het verwerken van jouw feedback is de website klaar voor lancering! Ook na de lancering van jouw website leveren wij de benodigde support.

06 / FAQ

Antwoord op al je vragen.

Iedere website is uniek. Daarom kunnen wij pas na het bespreken van jouw wensen en ideeën in het kennismakingsgesprek een concrete prijs opstellen. Wij bespreken alle kosten uitgebreid voordat we aan de website beginnen en wijken niet van ons budget af zonder dit uitgebreid met je te overleggen.

Omdat iedere website uniek is kunnen wij pas na het kennismakingsgesprek een nauwkeurige planning maken. Onze ervaring leert dat de gemiddelde website na 1,5-2 maanden afgerond is.

Bij ons heb je altijd één vast contactpersoon. Zo voorkomen we verwarring en onduidelijkheid.

Wij bouwen onze websites met Elementor in WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk en biedt een groot scala aan mogelijkheden. Met WordPress kun je na oplevering van jouw website ook zelf design-aanpassingen doorvoeren. 

07 / Contact

Let's work together!

Klaar om jouw website te laten bouwen? Laten we je ideeën bespreken om te kijken hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

WhatsApp met Rick